Welding Week

Een kleine 8.500 mensen bezochten tussen 18 en 21 oktober de Expo waar zij de meest uiteenlopende las-technische producten en processen konden bezichtigen. Als 1 van de 115 exposanten mogen wij met plezier en gepaste trots terugkijken naar een uitermate geslaagde beursdeelname. 

Hoewel Welding Week 2011 te Antwerpen dit jaar in het teken van robotica, automatisering, plasma en laser stond, was er duidelijk ook veel interesse in autogene las- en snijtechniek. Op onze bescheiden stand van 24 m2 konden wij zowel de oude als de nieuwe generatie metaalbewerkers, met enthousiasme informeren over de diversiteit en praktisch gebruik van onder andere de Weldone thermische lans. 

Wilt u meer informatie over een van onze producten, neemt u dan gerust contact op met een van onze specialisten op het gebied van autogene las- en snijtechniek, thermische lansen, lasveiligheidsproducten en toebehoren. Met onze kennis en jarenlange ervaring in deze disciplines kunnen wij u voorzien van een passend advies voor uw vraagstukken.

WW2011-01

WW2011-02

WW2011-03

WW2011-04

 

 

Mijn geselecteerde producten

aantal producten: 0